Λίγα λόγια για εμάς


Η Nautilus® Inc. ιδρύθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και είναι μία παγκοσμίου φήμης εταιρεία που δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την κατασκευή οργάνων γυμναστικής. Τα προϊόντα της αποτελούν ορόσημο για την ποιότητα, το κομψό design και την αξιοπιστία, ενώ θεωρείται πρωτοπόρος στον μοντέρνο εξοπλισμό γυμναστικής.

 

Το 1970 η Nautilus® έκανε ευρέως προσιτή την προπόνηση με την εισαγωγή εξοπλισμού που είχε έκκεντρα σε σχήμα ναυτίλου, από όπου προήλθε τελικά το όνομα της εταιρίας. Σήμερα, η Nautilus® προσφέρει μία πλήρη σειρά καινοτόμων μηχανημάτων για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Σε κάθε προϊόν της θα βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό τελευταίας τεχνολογίας και εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής, ώστε να έχετε ασφαλείς και αποτελεσματικές προπονήσεις. Η Nautilus® είναι υπεύθυνη για μία εντυπωσιακή ομάδα από διάσημα brands του χώρου όπως Nautilus®, Bowflex®, Schwinn®, Universal® και Octane Fitness®.

Επιλέξτε ένα προϊόν της Nautilus® και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που εκατομμύρια άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!


 

Το όνομα Nautilus® αποτελεί ορόσημο στον μοντέρνο εξοπλισμό γυμναστικής. Επιλέξτε ένα προϊόν μας και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που εκατομμύρια άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!